Ακολουθηστε μας

Backstage

Μάντζιος: «Αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου o Aκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη.

Για το τι είπε στα αποδυτήρια: “Είπαμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Δεν λέγονται αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας δεν άρεσε σε κανένα και περισσότερο σε εμάς τους ίδιους. Δεν αξίζαμε να έχουμε τέτοια εικόνα, αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε. Η παρουσία μας στο Β’ ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη”.

Για το ότι ο Άρης θέλει τη νίκη παντού, ενώ υπάρχει και το φινάλε της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”: “Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουμε, οφείλουμε να έχουμε μια σοβαρή και καλή παρουσία. Είναι παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της πόλης, ανεξαρτήτως αν θα είναι σε Βικελίδης ή Τούμπα. Μόνος στόχος και των δύο ομάδων να κερδίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αν θα κρίνουμε το πρωτάθλημα, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Εμείς θα ξεκουραστούμε και θα δούμε”.

Για το ότι έχει βιώσει και ως παίκτης την αναμονή για τον μεγάλο τελικό, αλλά ως τότε υπάρχει ακόμα ένα ντέρμπι: “Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις ένα ντέρμπι το οποίο παραδοσιακά θες να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα και οι δύο θέλουν τη νίκη. Θα υπάρχει και ένταση και μεγάλος βαθμός δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Μετά από 5 ημέρες έχεις και έναν στόχο, για τον οποίο ζούμε πάρα πολλά χρόνια. Τον ζητάνε όλοι τόσα χρόνια. Θέλουμε το Κύπελλο. Δεν είναι και ότι καλύτερο πριν από τον τελικό να έχεις το ντέρμπι της πόλης”.

Για τους Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ που έγιναν αλλαγή και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα: “Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage