Ακολουθηστε μας

Football

Έκλεισε το θέμα Μάρα! Ο κόσμος του Ηρακλή έσωσε το καράβι

O κόσμος του Ηρακλή έβγαλε τη θηλειά από τον λαιμό της ομάδας, καθώς συγκέντρωσε τα χρήματα για την εξόφληση του Ρουμάνου σώζοντας το καράβι την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή!

H ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής

Δεν υπάρχουν λόγια τα οποία να μπορούν να περιγράψουν όσα ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Το θέμα Μάρα κλείνει οριστικά χάρη στην ανιδιοτέλεια, τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ.
Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια παράλογη δικαστική απόφαση. Το μαχαίρι τοποθετήθηκε στον λαιμό του συλλόγου τον οποίο για ακόμα μια φορά τον πήρε από το χέρι ο κόσμος του και τον οδήγησε μακριά από τον κίνδυνο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν και μία προς μία, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο και κατόρθωσαν να μαζέψουν ένα τέτοιο ποσό σε 72 ώρες.
Ο κόσμος του Ηρακλή δεν κατόρθωσε μόνο να σώσει το καράβι πριν αυτό πέσει στα βράχια, κατόρθωσε να μετατρέψει μια χρονίζουσα ιστορία η οποία αποτελούσε δυσφήμηση για το σύλλογο στη καλύτερη διαφήμιση για τη δυναμική του. Αυτή είναι η παρακαταθήκη αυτής της ημέρας και πάνω σε αυτή καλούμαστε όλοι μας να χτίσουμε την επόμενη ημέρα!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΟΙ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football