Ακολουθηστε μας

Football

Ατάκες-φωτιά από Ιβάν Σαββίδη – Τι είπε για μεταγραφές, Λουτσέσκου και τους στόχους του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη.

«Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους. Έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Τα θέματα που απασχόλησαν το σημερινό Δ.Σ. αφορούσαν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων από τις υποδομές μέχρι και τις σχέσεις ομάδας – κόσμου.

1. Υποδομές : Όλες οι νέες εξελίξεις για το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Οι δυσκολίες και οι επανασχεδιασμοί για τη Νέα Τούμπα, για την οποία εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

2. Αγωνιστικό: Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι και όπως είπε ο κ. Σαββίδης «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο κ. Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

3. Διατήρηση της σημαντικής θέσης του ΠΑΟΚ στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

4. Σχέση με φιλάθλους: Ο κ. Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως οτι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football