Ακολουθηστε μας

Football

Αποκαλυπτικός Βιεϊρίνια για το μέλλον του: «Δε θα κριθεί από το Κύπελλο το αν θα τελειώσει η καριέρα μου»

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, αναφέρθηκε στην σημασία του να κλείσει η σεζόν μ’ έναν τίτλο για την ομάδα, αλλά και στο δικό του μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κάπτεν του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Θα είναι πάλι ένας τελικός χωρίς κόσμο. Το έχουμε συνηθίσει αυτό στην Ελλάδα. Είναι ένα παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν η καλύτερη ομάδα. Τους τελικούς όμως δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο“.

Είναι ένα παιχνίδι, δεν έχει εντός κι εκτός έδρας. Όποιος παλεύει περισσότερο και το θέλει περισσότερο, συνήθως το κερδίζει. Και πέρυσι το θέλαμε πολύ -βέβαια- αλλά με κάποιον τρόπο δεν το πήραμε. Έχουμε παίξει σε αρκετούς τελικούς, έχουμε αρκετούς τίτλους. Θέλει να κάνεις λίγα λάθη και να είσαι πάντα εκεί, να το θέλεις και να τα δίνεις όλα. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την περίεργη σεζόν. Πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ομάδα, μία οικογένεια, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε το παχνίδι».

Για το φινάλε της σεζόν και το τι μπορεί να δώσει ένα τρόπαιο: 

«Είναι μία σεζόν όπου άλλαξαν πολλά πράγατα. Έχουμε μία νέα ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες, που θα παίξουν για πρώτη φορά σε τελικό. Εμείς ξέρουμε ότι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Ότι θα μας δώσει άλλη αυτοπεποίθση για τη νέα σεζόν αν πάρουμε αυτό το τρόπαιο, αλλά ξέρουμε ότι αυτή η δουλειά που κάνουμε θέλει χρόνο και πίστη. Δεν σκεφτόμαστε την ήττα. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι και μόνο τη νίκη».

Για το μέλλον του: 

«Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος είναι να κλείσεις την καριέρα σου με ένα τρόπαιο. Δε θα κριθεί για μένα όμως το αν θα τελειώσει η καριέρα μου, από το αν θα πάρουμε αυτό το τρόπαιο».

Για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ: 

«Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια με την ΑΕΚ. Έχουμε κερδίσει το ένα και έχουμε χάσει τα άλλα. Ξέρουμε τι λάθη έχουμε κάνει. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό. Όπως είπα, όποιος το θέλει περισσότερο, θα κερδίσει αυτό το Κύπελλο».

Για την απουσία του κόσμου: 

«Δεν είναι μόνο ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Βγήκε μόλις μία εβδομάδα πριν το πού θα γίνει ο τελικός. Έχει περάσει από όλη την… Ευρωπη αυτός ο τελικός. Με στενοχωρεί όλο αυτό και δυστυχώς για εμάς, το έχουμε συνηθίσει αυτό. Είναι κρίμα για τον κόσμο και τις ομάδες που και φέτος θα έχουμε έναν τελικό χωρίς κόσμο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football