Ακολουθηστε μας

Football

Απάντηση Γκαγκάτση σε Μαρινάκη: «Ξεφτίλα ήταν η πρόσληψη Κλάτενμπεργκ»

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αντιδρώντας στην συναίνεση των δύο «Δικεφάλων» στην πρόσληψη του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ, για τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ.

Ο αντιπρόεδρος και CEO της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, επέστρεψε τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League, ο οποίος κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής εξαπέλυσε επίθεση τόσο εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου όσο και εναντίον των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναίνεσαν στην πρόσληψη του 59χρονου πρώην διαιτητή.

«Είναι ξεφτίλα για τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη, άλλα να συμφωνούμε στη Λίγκα κι άλλα να γίνονται εδώ» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης,

«Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη, επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός ως απαράδεκτος γιατί ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει, είχαμε επιφυλαχθεί να μιλήσω τότε με τον κ. Σαββίδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ξεφτίλα να εγκρίνουμε τώρα τον Σουηδό ενώ μάλιστα ήταν κ υποψήφιος το 2020 και δεν έχουμε κάτι να καταμαρτυρήσουμε εναντίον του ανθρώπου. Δεν ήταν δηλαδή ξεφτίλα η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ στη Λίγκα παρά τη θέληση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Βόλου τότε;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football