Ακολουθηστε μας

Basketball

To μήνυμα του Σιγάλα για ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε παίκτες»

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιετκαμπέλις, ο Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος αντικατέστησε στο τελευταίο τρίλεπτο τον Γιάννη Καστρίτη λόγω αποβολής, στάθηκε στην απώλεια του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς.

«Όταν χάνεις την ισoρροπία σου ως ομάδα, και μιλάω για τον τραυματισμό του Μπλούμπεργκς, τα πράγματα είναι δύσκολα και τα δεδομένα διαφορετικά. Είχαμε και την απουσία του Μπέιτς και μαζί με μερικά άλλα στοιχεία στο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε» είπε και πρόσθεσε:

«Για 3-4 λεπτά δεν ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, όμως μετά βρήκαμε τη λειτουργία μας και τη φιλοσοφία μας στην άμυνα. Προσπάθησαν σκληρά τα παιδιά. Κάναμε κάποια καλά πράγματα στο παιχνίδι, όμως είμαστε άνθρωποι…».

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: 

«Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Θα δούμε ξανά το ματς για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ως Άρης και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα».

Για τη διαιτησία : «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και τα λάθη είναι στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε παρά τα προβλήματα. Η Λιετκαμπέλις είναι πολύ καλή ομάδα».

Για τη συνέχεια και την ενίσχυση του ρόστερ: «Το μόνο που έχω στο μυαλό μου όπως και ο προπονητής, είναι ότι χρειαζόμαστε παίκτες. Τώρα χρειαζόμαστε και λόγω του Μπλούμπεργκς. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του Μπέιτς. Περιμένουμε τον Περσίδη στο επόμενο ματς. Τα παιχνίδια με Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακό βοήθησαν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball