Ακολουθηστε μας

Basketball

Τακιανός: «Η κούραση επηρέασε τις αποφάσεις μας»

Η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ με 22 πόντους διαφορά (94-72) από τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, ο οποίος στάθηκε στην κούραση και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί οι συνθήκες με τις οποίες ήρθαμε εδώ, ήταν πολύ δύσκολες. Είχαμε τέσσερις τραυματίες και ταξίδι… Προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμμε και μετά να συγκεντρωθούμε με βάση τη νοοτροπία μας, γιατί ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν σα να μη μπορούσαμε να ματσάρουμε την ταχύτητα του αντιπάλου. Στο τέλος του ημιχρόνου, με διαφορετική αμυντική τακτική, κλείσαμε μπροστα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι. Πάλι δε μπορούσαμε να ακολουθήσουμε και ήταν ξεκάθαρο ότι η κούραση επηρέασε τις αποφάσεις μας. Είχαμε κακές και λάθος αποφάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε 92 πόντους και οι 56 είναι από δύο παίκτες. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι μόνο ότι χάσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν ελέγξαμε και τη διαφορά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιστρέψουμε, να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες κι έχουμε και πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Είναι προτεραιότητα για εμάς, να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να έχουμε ξανά τους τραυματίες μας» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball