Ακολουθηστε μας

Basketball

Ο Ολυμπιακός παίρνει για 50 χρόνια το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (video)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά την διάρκεια της φιέστας του μπασκετικού Ολυμπιακού ανέφερε πως το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» θα ανήκει πλέον αποκλειστικά στους πρωταθλητές για τα επόμενα 50 χρόνια

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν τον λόγο στο περιθώριο της απονομής του πρωταθλήματος και εκεί ανακοίνωσαν την απόκτηση του ΣΕΦ.

«Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου..

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μιλώντας στο Gazzetta μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στάθηκε στα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο ΣΕΦ από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια των «ερυθρολεύκων».

«Όλα τα χρόνια συζητάμε για το γήπεδο, οι πρόεδροι είχαν αναλάβει προσωπικά το θέμα και πλέον προχωράμε σε μια νέα εποχή. Ήταν κάτι το οποίο δικαιούταν ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός και το άξιζε. Δεν υπάρχει κάτι πιο κατάλληλο από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να γίνει το σπίτι του Ολυμπιακού για τα επόμενα 50 χρόνια

Θα γίνουν κάποιες εργασίες που αφορούν το εσωτερικό και το εξωτερικό του γηπέδου, θα φτιάξουμε ένα καινούργιο VIP Lounge το οποίο θα ταιριάζει περισσότερο στις ευρωπαϊκές ομάδες, θα βελτιώσουμε τις θέσεις στα courts seats, θα αυξήσουμε τις θέσεις και εξωτερικά οι θύρες χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις. Θα γίνουν κάποιες τεχνικές βελτιώσεις για να γίνεται καλύτερη η προσέλευση και η απόλαυση του κόσμου.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει. Όμως δεν θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και δεν θα ισχύσει από αυτήν την χρονιά. Όμως σκοπος είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Να αγγίξει και τις 15.000 θέσεις. Και σύντομα να έρθουν πιο κοντά οι κερκίδες και να γίνει πιο δυνατή ακόμα η έδρα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball