Ακολουθηστε μας

Basketball

Λαμπρή παρουσίαση για τον χρυσό χορηγό στον μπασκετικό Άρη! Mια ομάδα Άρης Midea και Betsson!

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε έγινε στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη, η συνεργασία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea με την εταιρεία Betsson, η οποία θα είναι χρυσός χορηγός της ομάδας για τα επόμενα χρόνια!

Το «παρών» έδωσε ο CEO της παγκοσμίου φήμης στοιχηματικής εταιρείας, Θάνος Μαρίνος, ενώ τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης Midea εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Το αγωνιστικό τμήμα εκπροσωπήθηκε από τον κόουτς της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη και τους καλαθοσφαιριστές, Βασίλη Τολιόπουλο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Κατσίβελη και Μάρκους Καρ.

Αρχικά τα μέλη της διοίκησης της ομάδας καλωσόρισαν την Betsson στην οικογένεια του Άρη:

Ο κ. Παπαγεωργίου επισήμανε:

«Ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη  ομάδα με ένδοξη ιστορία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ως διοίκηση και ως ΑΡΗΣ που καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Πιστεύω πως θα έχουμε μία επιτυχή συμπόρευσή τη φετινή σεζόν  η οποία θα είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές».

Ο κ. Ρουσιαμάνης από την πλευρά του είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική συμφωνία για την ομάδα. Οι άνθρωποι της Betsson ήταν δίπλα στον ΑΡΗ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα πορευτούμε μαζί και την νέα αγωνιστική σεζόν».

Εκ μέρους της Betsson, ο κ. Μαρίνος τόνισε:

«Η Betsson γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Έχουμε κάνει κι άλλες συνεργασίες, αλλά αυτή με τον ΑΡΗ μου δίνει ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, καθώς έχουμε πάρα πολλά μέλη στην εταιρεία μας τα οποία υποστηρίζουν τον ΑΡΗ, έχουν μεγαλώσει μαζί του, βλέποντας τους αγώνες του και γνωρίζοντας την ένδοξη ιστορία του. Όποτε, η συγκεκριμένη συνεργασία είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους μας. Θα είναι μία πολεπίπεδη χορηγία, η οποία δε θα περιοριστεί μόνο στη φανέλα της ομάδας. Επιθυμούμε να είμαστε ουσιαστικά δίπλα στον ΑΡΗ και αν τον στηρίξουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο κληθούμε. Εύχομαι οι αθλητές και οι προπονητές να είναι υγιείς και να  έχουν μία επιτυχημένη χρονιά γιατί μέσω αυτών θα μπορέσει να αναδειχτεί και το δικό μας brand».

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Κανέλλης Παρταλίδης, τόνισε:

«Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μία αποτελεσματική συνεργασία. Η Betsson είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου,  είναι παραπάνω από μία στοιχηματική. Το ίδιο και ο ΑΡΗΣ, είναι παραπάνω από μία ομάδα. Μέσα σ’ αυτό το κοινωνικό πλαίσιο, με τη βοήθεια της Betsson φέτος θα δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό περιβάλλον και ένα μοναδικό χώρο επικοινωνίας στο μπάσκετ που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αντίστοιχη πολυετή συνεργασία δε θα έχει υπάρξει στα μπασκετικά δεδομένα. Ευχόμαστε να είναι μία επιτυχημένη συνεργασία και οικονομικά για τις δύο πλευρές».

-Η διοίκηση και οι αθλητές του ΑΡΗ έχουν κερδίσει αρκετά στοιχήματα. Ποιο είναι το στοίχημα που θέλει να κερδίσει η Betsson και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο;

Θ. ΜΑΡΙΝΟΣ: «Το brand και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω απ’ αυτό μπορούν να πάνε τον ΑΡΗ στο επόμενο επίπεδο. Η Betsson πάντα κυνηγάει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Το brand θα φανεί μόνο αν η διοίκηση και οι παίκτες το αναδείξουν».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball