Ακολουθηστε μας

Basketball

Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, προχώρησε το σώμα των Σωματείων που ανήκει στη δύναμη της ΕΟΚ, αποδεχόμενο την πρόταση του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου και του ΔΣ της ΕΟΚ, για ανακήρυξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου σε επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Η πρόταση του νυν προέδρου για τον προκάτοχό του κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υπερψηφίστηκε εν μέσω πλήθους θετικών σχολίων.

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν προσκεκλημένος του Βαγγέλη Λιόλιου στη Γενική Συνέλευση των σωματείων και μίλησε – διαδικτυακά – για αρκετή ώρα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Ασπαζόμενος το ρητό «όποιος δεν τιμά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον», ο Βαγγέλης Λιόλιος εκτίμησε ότι η μακρόχρονη προσφορά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ και η ουσιαστική συμβολή του στα ραγδαία άνοδο του μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως, ήταν ο οδηγός για πολλούς και πρέπει να μνημονεύεται.

Ο τέως πρόεδρος μίλησε στο σώμα μέσω διαδικτυακής κλήσης και εμφανώς συγκινημένος για τη μεγάλη τιμή έκανε λόγο για «διοικητική μεγαλοπρέπεια της νυν διοίκησης».

Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια στην νυν Διοίκηση της ΕΟΚ και συγκεκριμένα στον πρόεδρό της και έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος όταν πληροφορήθηκε την πρόταση του Λιόλιου να τον κάνει επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

 

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball