Ακολουθηστε μας

Basketball

Adidas Next Generation Tournament: Ετοιμος ο Αρης για το Ντουμπάι!

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Adidas Next Generation Tournament» έχει ξεκινήσει και ο Αρης θα δώσει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της «επόμενης γενιάς» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι κίτρινοι θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά σ’ αυτό το μεγάλο ραντεβού της Euroleague Basketball. Ο Αρης θα συμμετάσχει στους αγώνες του Ντουμπάι, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, με τους Ζαλγκίρις, Ουλμ, Βιλερμπάν, Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια και την επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι, ενώ οικοδέσποινα είναι η ακαδημία μπάσκετ του Ντουμπάι.

Οι οκτώ ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Ο Αρης , στο Γκρουπ Α’ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ακαδημία του Ντουμπάι (Falcons Academy), τη Βιλερμπάν και την Ουλμ. Συγκεκριμένα, στις 22 Μαρτίου θα δώσει διπλό αγώνα, στις 11:15 απέναντι στην Ουλμ και στις 20:15 με τη Falcons Academy, ενώ στις 23 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (13:30).

Στη συνέχεια οι δύο όμιλοι του Ντουμπάι θα «σταυρώσουν» μεταξύ τους και η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφαία θέση, θα πάρει το «εισιτήριο» για το Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, μαζί μ’ αυτό της Ευρωλίγκας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball