Ακολουθηστε μας

Backstage

Υπόθεση Μαξίμοβιτς: To «τελεσίγραφο» του ΠΑΟΚ στη Χετάφε

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ωστόσο οι παλινωδίες των ανθρώπων της Χετάφε, έχουν κάνει έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου πρόσφεραν στην Χετάφε 3,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, όμως η απαίτηση της διοίκησης των Ισπανών να πληρωθεί από τον ΠΑΟΚ το 30% που ανήκει στην Βαλένθια έκανε έξαλλο τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν δέχονται εκβιασμούς.

Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε ενημερώνεται καθημερινά για τις μεταγραφικές εξελίξεις του ΠΑΟΚ και ασχολείται ενεργά με τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι», με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση και την συμπεριφορά της Χετάφε.

Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας δείχνουν ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει, με τον ΠΑΟΚ να έχει διαμηνύσει στους Ισπανούς ότι η πρόταση του είναι τελική και αν την δεχθούν θα προχωρήσουν την διαδικασία της μεταγραφής.

Η αξία του Μαξίμοβιτς είναι αναγνωρισμένη και αναμφισβήτητη αλλά σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς που απαιτούν να δαπανήσει 5 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή Σέρβο χάφ, με τους «ασπρόμαυρους» να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα δεχθούν κανέναν εκβιασμό.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου, άλλωστε έχουν ενεργοποιήσει ήδη τις εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής προκειμένου να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, καθώς υπάρχουν επαφές με νεαρό ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική και έμπειρο μέσο από την Ευρώπη που μπορούν να έρθουν πακέτο στον ΠΑΟΚ.

πηγή: inpaok.com

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage