Ακολουθηστε μας

Backstage

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Πάβιτσιτς – Οι Κροάτες στέλνουν και Μούριτς!

O Kροάτης Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Άρη. Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρη και η συμφωνία θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα όμως κροατικά δημοσιεύματα, όπως το ρεπορτάζ του sportcom.hr, ο Άρης θέλει και δεύτερο Κροάτη, τον Ρόμπερτ Μούριτς, που έπαιζε με τον Πάβιτσιτς στην Κόνιασπορ:

«Εκτός από τον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα ήθελε να φέρει έναν ακόμη πρώην παίκτη της Ριέκα στον Άρη και είναι ενδιαφέρον ότι και οι δύο είναι παίκτες της τουρκικής Κόνιασπορ. Ο Ρόμπερτ Μούριτς βρίσκεται στη λίστα… επιθυμιών του αθλητικού διευθυντή του Άρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αν και είχε καλύτερη μεταχείριση από τον Πάβιτσιτς την περασμένη σεζόν, ο Μούριτς δεν ήταν από τους βασικούς παίκτες. Έπαιζε κανονικά, αλλά όχι πολλά λεπτά και οι Τούρκοι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον πουλήσουν».

Ο 27χρονος Μούριτς παίζει στα άκρα της επίθεσης και έχει παίξει στο παρελθόν με τον Πάβιτσιτς σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα και φυσικά στην Κόνιασπορ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage