Ακολουθηστε μας

Backstage

Βγήκε μπροστά ο Φαμπιάνο: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Άρη, Φαμπιάνο, σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει τoυ αγωνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του Άρη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους μετά και τη νέα ήττα από τη Λαμία, ενόψει και των playoffs και τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαμπιάνο στη NOVA:

Για το αν συνήλθε η ομάδα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Λαμία: “Το αποτέλεσμα στη Λαμία ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Για να συνέλθουμε, ο τρόπος είναι να αντιδράσουμε γρήγορα και να επανέλθουμε στις νίκες. Στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και να νικήσουμε”.

Για το αν διάβασε η ομάδα τα λάθη της στη Λαμία κι αν τα κατανόησε, ώστε να μην τα επαναλάβει: “Ασφαλώς! Είναι υποχρέωση όλων να βλέπουμε τα λάθη, όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν φτάνει, όμως, μόνο να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα.

Να είμαστε πιο παραγωγικοί και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο ερχόμενο παιχνίδι. Όταν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πρέπει να μένουμε ενωμένοι ως ομάδα, να συζητούμε τα λάθη, για να εμφανιζόμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα!”

Σχετικά με το πώς περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που παίρνει καλά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία. Πράγματι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει καλά αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο κι αυτό λέει πολλά. Το πιο σημαντικό για εμάς, όμως, είναι να βγάλουμε τη δική μας ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά να επιβεβαιώσουμε τη δική μας ποιοτική ανωτερότητα, για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη νίκη: “Κατ’ αρχάς, πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Στα Γιάννινα νικήσαμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο με μεγάλο σκορ, αλλά για ένα διάστημα στη διάρκεια του ματς υποφέραμε, κι αυτό δεν το ξεχνάμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλούς παίκτες σε κάποιες θέσεις, που πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι το κρίσιμο είναι να βγάλουμε την ποιοτική μας ανωτερότητα στο γήπεδο, για να φτάσουμε στη νίκη!”

Περί της ευθύνης του ίδιου και των συμπαικτών του, για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας και την επαναφορά της στα θετικά αποτελέσματα: “Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε, αυτούς που περιμέναμε ότι θα είχαμε πάρει. Αυτό έχει βάλει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς τους παίκτες. Η πίεση αυτή, όμως, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Πρέπει να την αντέχουμε, αλλά και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Υποχρέωσή μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και την εικόνα μας. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε τώρα! Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ σημαντικό, θα έλεγα, εν όψει playoffs.

Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage