Ακολουθηστε μας

Backstage

Το σύνθημα του Μάνου Γκαρθία: «Κάναμε το πρώτο βήμα. Να τελειώσουμε τη δουλειά εδώ»

Ο Μάνου Γκαρθία, που έκανε τη μαγική μπαλιά στον Βέλεθ για να πετύχει το γκολ της νίκης του Αρη επί του Παναιτωλικού μίλησε στους ρεπόρτερ του Αρη επιστρέφοντας σή,ερα στο προπονητικό στο Νέο Ρύσιο:

«Ήταν σημαντικό το χθεσινό παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Κάναμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά εδώ. Χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας στον επαναληπτικό», σχολίασε ο Ισπανός μέσος.

Ο Μάνου είπε για την ατομική του κατάσταση: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω στο μυαλό μου τη δουλειά και να γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτό. Χάρηκα που αγωνίστηκα χθες και που είδα ξανά κόσμο σε παιχνίδι. Περιμένουμε με τη σειρά μας τον κόσμο μας».

Σε ερώτηση λόγω και της ημέρα αν είναι ερωτευμένος με τη μπάλα, σχολίασε: 

«Μου έλειψε πάρα πολύ η δράση και το ποδόσφαιρο. Δεν μου έχουν εγκαταλείψει ακόμα οι πόνοι στο γόνατο. Δεν είμαι στο 100% όπως γνωρίζω τον εαυτό μου. Το απολαμβάνω όσο δουλεύω για να επιστρέψω στη κατάσταση που ήμουν».

Ο Μάνου Γκαρθία ρωτήθηκε και για τον στόχο του Κυπέλλου:

«Είναι ένας στόχος για εμάς αλλά και του οργανισμού, εδώ και χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε εκεί και εκεί είναι όλα διαφορετικά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage