Ακολουθηστε μας

Backstage

To «φαινόμενο Ουάρντα»… Άλλαξε τέσσερις ομάδες μέσα σε 10 ημέρες! (videos)

Το ποιος είναι ο Αμρ Ουάρντα, ειδικά στην Ελλάδα, δε θα το μάθουμε σήμερα. Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο έξω από τις γραμμές του γηπέδου, ο Αιγύπτιος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κατόρθωσε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να αλλάξει τέσσερις ομάδες μέσα σε μόλις 10 ημέρες, στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Τελευταίος σταθμός του φαίνεται να είναι η Φάρκο με έδρα την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο σύλλογος σχετίζεται με τη φαρμακευτική εταιρεία Pharco Corporation και πριν από 24 ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα.


Το story του Αιγύπτιου -φυσικά- δεν πέρασε απαρατήρητο από μεγάλες ιστοσελίδες της Ευρώπης, με την ισπανική AS να κάνει focus σε αυτόν και να αναφέρει:

«Αν η αποστολή ενός εκπροσώπου ενός ποδοσφαιριστή είναι να κάνει τις ομάδες να ενδιαφέρονται να τον προσλάβουν πάση θυσία, ο Ουάρντα είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο περιζήτητούς. Τώρα, εάν το καθήκον του αντζέντη είναι να διασφαλιστεί ότι ο παίκτης έχει σταθερότητα στη δουλειά του και θα εγκατασταθεί κάπου, ίσως ο Αιγύπτιος μέσος να πρέπει να επανεξετάσει την επιλογή εκπροσώπου.

Ο Ουάρντα ξεκίνησε το 2023 στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, έμεινε ελεύθερος στο τέλος της διαδρομής και στις 12 Αυγούστου υπέγραψε στη Ράζα Κασαμπλάνκα από το Μαρόκο. Όμως τα πράγματα εκεί δεν πήγαν καλά για αυτόν: λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα έλυσε το συμβόλαιό του, επικαλούμενος “ψυχικούς και προσωπικούς λόγους” και πληρώνοντας την αντίστοιχη ρήτρα από την τσέπη του, όπως έκαναν γνωστό σε ανακοίνωσή τους οι Green Eagles.

Για άλλη μια φορά ελεύθερος, επέλεξε να επιστρέψει στην Κύπρο. Στις 24 Αυγούστου αποδέχτηκε την πρόταση που του έστειλε η Δόξα Κατωκοπιάς. Μόλις μια μέρα αργότερα όλες οι αναφορές στην άφιξή του εξαφανίστηκαν από τον ιστότοπο και ο τοπικός Τύπος εικάζει ότι η αστυνομία δεν τον είχε αφήσει να μπει στο νησί και τον απέλασε λόγω προβλημάτων με τα έγγραφά του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage