Ακολουθηστε μας

Backstage

Θρήνος για την απώλεια 15χρονου ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού ένα νεαρό της μέλος δεν βρίσκεται πλέον μαζί της.

Ο 15χρονος ποδοσφαριστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που ανήκει στις συνεργαζόμενες ακαδημίες και το δίκτυο του «Δικεφάλου», Θάνος Κοτσίδης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από «μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο».

Στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ κηρύσσεται τριήμερο πένθος και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά η ενημέρωση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.

Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage