Ακολουθηστε μας

Backstage

Στα κόκκινα» της Φορτούνα ο Χρήστος Τζόλης

Ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νόριτς είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζόλης.

Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον 21χρονο Έλληνα επιθετικό ως δανεικό, αλλά στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του αντί του ποσού των 7 εκατ. ευρώ.

«Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενισχύθηκε με τον Χρήστο Τζόλη! Ο Έλληνας επιθετικός είναι δανεικός από την αγγλική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Νόριτς Σίτι, για έναν χρόνο. Η Φορτούνα έχει επιλογή αγοράς», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας  του Ντίσελντορφ για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος επέλεξε το Νο 7 για τη φανέλα του και δήλωσε έτοιμος να μπει και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Ανυπομονώ πραγματικά για τη Φορτούνα και τους οπαδούς της. Στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα και να βοηθήσω την ομάδα με τις ικανότητές μου. Ένιωσα την εμπιστοσύνη των υπευθύνων από την αρχή των συνομιλιών και ελπίζω ότι η παρουσία μου εδώ θα είναι επιτυχημένη», είπε ο Ελληνας ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας για τον Χρήστο Τζόλη, ο Κλάους Άλοφς, είπε: «Η απόκτηση ενός επιθετικού παίκτη ήταν ψηλά στην ατζέντα μας. Έχουμε τον Χρήστο στη λίστα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε τώρα να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη σημαντική διεθνή εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage