Ακολουθηστε μας

Backstage

Σέρρες: Σήμερα η σύσκεψη για το γήπεδο – Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Άρη

Μια σύσκεψη που θα κρίνει το μέλλον του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στις Σέρρες.

Η δημοσιοποίηση της μελέτης στατικής επάρκειας που είχε ζητήσει ο Δήμος Σερρών, η οποία έφτασε μέχρι το γραφείο του εισαγγελέα,  έφερε στο φως αδυναμίες στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου και στο στέγαστρο των επισήμων στα οποία πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ο Δήμος Σερρών και ο ΟΠΑΚΠΑ, που ουσιαστικά είναι οι ιδιοκτήτες των γηπέδου,  εκπρόσωπος της εταιρίας η οποία πραγματοποίησε την μελέτη στατικής επάρκειας και στελέχη της Σούπερ Λιγκ.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται προπαραμονή του αγώνα με τον Άρη, τα εισιτήρια του οποίου παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.

Το θέμα της λειτουργίας του γηπέδου έχει γίνει θέμα συζήτησης στις Σέρρες ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών, με ανακοινώσεις τους θέτουν σοβαρά ζητήματα ζητώντας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να παρέμβουν και να τοποθετηθούν, γιατί, όπως υπογραμμίζουν «το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά την ασφάλεια των Σερραίων πολιτών».

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κρατά στάση αναμονής έχοντας να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα, ίσως το μεγαλύτερο, την περίοδο που στις Σέρρες επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού για την πορεία της ομάδας κι ενώ ο Πανσερραϊκός έχει κάνει την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα για να κερδίσει η ομάδα την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα σενάρια που επικρατούν για τα αποτελέσματα της σύσκεψης είναι πολλά, όπως να γίνει το παιχνίδι κανονικά, να πάει σε αναβολή ή να πραγματοποιηθεί με κλειστά τα επίμαχα σημεία του γηπέδου στα οποία πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.

Πηγή: ertnews.gr

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage