Ακολουθηστε μας

Backstage

Record: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει δανεικό τον Μεϊτέ»

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ για την Μπενφίκα της σεζόν 2023-24 και οι «Αετοί» ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, καθώς ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Γαλλοιβοϊριανό μέσο και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία έχει κάνει, ήδη, πρόταση στη Μπενφίκα για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Χαρακτηριστικά η Record στη σημερινή της έκδοση αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Σουαλίχο Μεϊτέ, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Κρεμονέζε το 2022/23 και ανήκει στην Μπενφίκα. Ο ιταλικός σύλλογος, που υποβιβάστηκε στη Serie B, ξεκαθάρισε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 29χρονου Γάλλου μέσου λόγω του υποβιβασμού».

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι ο εσωτερικός μέσος που έχουν ξεχωρίσει οι «ασπρόμαυροι» (η υπόθεση του δεν σχετίζεται με του Τιάγκο Ντάντας) μέσα από μια μακρά λίστα υποψηφίων για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Καμπιονάτο και το γαλλικό πρωτάθλημα, έχει άλλες προτεραιότητες από το να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ οι απολαβές του ανέρχονται σε 1.400.000 ευρώ ετησίως.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage