Ακολουθηστε μας

Backstage

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία»!

Οι Τούρκοι επανέφεραν το θέμα του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Sports Digitale», Σεκρν Ντικμέ, ο οποίος είχε γράψει για επαφή των Μαυραετών με τον ΠΑΟΚ, υπήρξε συνάντηση του Ρουμάνου τεχνικού με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Όπως υποστηρίζει ο Τούρκος ρεπόρτερ ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ και ο αντιπρόεδρος Χουσεγίν Γιούτσελ βρέθηκαν την Πέμπτη (30/5) στη Θεσσαλονίκη και είχαν ραντεβού με την πλευρά του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας. Οχι τον ίδιο τον Λουτσέσκου.

Εδώ είναι ένα λεπτό σημείο. Ο Λουτσέσκου είναι στο Βουκουρέστι και δεν θα μπορούσε να είναι την ίδια στιγμή και στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες για την ομάδα, τον προϋπολογισμό των μεταγραφών και τους στόχους, αλλά δεν τα βρήκαν και οι «Μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με ξένους προπονητές.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν χτες το βράδυ καλεσμένος σε ζωντανή εκπομπή της ρουμανικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να δέχεται φυσικά ερώτηση για το «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του στη γειτονική χώρα.

Με εννιά λέξεις, ο Λουτσέσκου δε θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ξεκάθαρος.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage