Ακολουθηστε μας

Backstage

Πρωτοβουλία του μικρού Γιάννη για συνάντηση με τους «μεγάλους» και θέμα την εξάλειψη της βίας! (vid)

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «TLive» της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου συγκίνησε με τα λόγια του.

Μία ημέρα μετά την παρουσία του στον τελικό της ΑΕΚ Arena – όπου βρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο μικρός Γιάννης μίλησε για μία σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένο Φρέρη, επιδιώκοντας να γίνει μια συνάντηση με τους Big 4 και θέμα την εξάλειψη της βίας.

Ειδικότερα ανέφερε ως προς αυτό το σκέλος ότι «με πρωτοβουλία δική μου και του κ. προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, του κ. Φρέρη, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μία συνάντηση με τους 4 μεγάλους, τις 4 μεγάλες ΠΑΕ και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε και θα διώξουμε τη βία από τα γήπεδα».

@sportcycladesΣυγκλόνισε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος μία ημέρα μετά την παρουσία του στον τελικό του Conference League ως επίσημος προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου πραγματικά συγκίνησε μέχρι δακρίων την παρουσιάστρια με τα λόγια του. Το καλύτερο το φιλούσε για το τέλος της συνέντευξης, όπου αποκάλυψε ότι με πρωτοβουλία δική του και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη θα επιδιώξουν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των ”BIG 4”, με στόχο την αλλαγή του φίλαθλου κόσμου και την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα. Δείτε τη συνέντευξη:♬ πρωτότυπος ήχος – SPORTCYCLADES

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage