Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ κατά ΕΡΤ και ΕΡΑ: «Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα»!

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της προς την ΕΡΤ και την ΕΡΑ για το γεγονός ότι από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν υπήρχε απεσταλμένος στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παρότι την ίδια ημέρα είχε στείλει δημοσιογράφους στα άλλα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Η πλευρά του συλλόγου μάλιστα έστειλε για αυτόν τον λόγο επιστολή στον Κωνσταντίνο Ζούλα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Δ.Σ της ΕΡΤ, την οποία και κοινοποίησε σε μέλη της κυβέρνησης και η οποία κατέληγε πως «είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα το επιτρέψουμε στο εξής».

Η επιστολή του ΠΑΟΚ, που υπογράφει ο αντιπρόεδρος και CEO, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παράλειψη (;) της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να στείλει απεσταλμένο στην Φρανκφούρτη, για τον, ιστορικής σημασίας, αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της EINTRACHT FRANKFURT.

Μας φαίνεται αδιανόητο και αδικαιολόγητο, την ημέρα μάλιστα που η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει απεσταλμένους στους εκτός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού (στη γειτονική Freiburg) και Παναθηναϊκού (στο Villareal της Ισπανίας), να αγνοείτε προκλητικά την προσπάθεια της πιο επιτυχημένης, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ελληνικής ομάδας.

Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσουμε περισσότερο για την αδικία απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες βορειοελλαδίτες ή και ομογενείς, που ένιωσαν ξανά ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας στα δικαιώματα, ενώ λογίζονται ως ισότιμοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Άλλωστε σας έχει καταγγελθεί από το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων σας ήδη, ως μια σημαντική και απαράδεκτη παράλειψη.

Θα περιμέναμε μια δημόσια απολογία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, ωστόσο τόσες μέρες δεν πράξατε ούτε έστω αυτό.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας, σας ενημερώνουμε ότι σταματούμε κάθε χειρονομία καλής θέλησης απέναντι στα συνεργεία της ΕΡΤ και θα διαπιστεύουμε στο εξής μόνο όσους είμαστε εκ του νόμου υποχρεωμένοι να διαπιστεύσουμε.

Δυστυχώς, είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage