Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ και 424 Γ.Σ.Ν.Ε παίζουν μπάλα για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

Το Σωματείο Ολιστικής Υποστήριξης Χρόνιων και Ψυχικών Νόσων, «ΝΕΜΕΣΙΣ», διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα σε συνεργασία με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η «ΝΕΜΕΣΙΣ» στηρίζει πολύπλευρα ανθρώπους (ενήλικες και παιδιά) με καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα κ ψυχικές παθήσεις.

Το σωματείο για το μήνα Σεπτέμβριο, μήνας ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, ξεκίνησε Εκστρατεία Αγάπης με σύνθημα: «Cancel Cancer – Διαψεύδουμε τον Καρκίνο, χαράζοντας ξανά τη ζωή των παιδιών από εκεί που την άφησαν» οργανώνοντας εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση του έργου και του οράματος.

Με πρωτοβουλία της «ΝΕΜΕΣΙΣ» και σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ διοργανώνεται φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι βετεράνοι του «Δικεφάλου» θα αντιμετωπίσουν στον δικό τους Αγώνα Αγάπης, την ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου του 424 Γ.Σ.Ν.Ε., τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβριου 2023 και ώρες 18.00 – 20.00 στο Δημοτικό γήπεδο Νίκης Ευκαρπίας (Χρ. Σμύρνης 4 – Ευκαρπία).

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο όραμα της «ΝΕΜΕΣΙΣ» που αφορά τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και αυτάνοσα νοσήματα.

Οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ δίνουν το παρόν σε ένα συμβολικό αγώνα ζωής, στηρίζοντας την καμπάνια και το έργο της «ΝΕΜΕΣΙΣ».

Πληροφορίες: https://nemesisgroup.gr/kabania-agapis

Προπώληση Εισιτηρίων:  Στα τηλ 6947849508 και 6974791966, 6980993590

Μέσω e mail: info@nemesisgroup.gr

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage