Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Γιατί επιμένουν στην Ιταλία για Μίλαν και Κουλιεράκη.

Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη απασχολεί εκ νέου τον Ιταλικό Τύπο. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας η Μίλαν συνεχίζει να έχει το όνομα του 19χρονου Έλληνα διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ ψηλά στη λίστα της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Κούλιε» συγκαταλέγεται στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα του calciomercato.com η ομάδα του Μιλάνο θα προχωρήσει στην αγορά ποδοσφαιριστών για την αμυντική γραμμή της, καθώς μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών (ο Καλούλου θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες) και δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των «ροσονέρι».

«Η Μίλαν ήδη εργάζεται για να βρει την κατάλληλη λύση για την ενίσχυσή της ενόψει Ιανουαρίου στο κέντρο της άμυνας και πρόθεση των ροσονέρι είναι να καταθέσουν μια νέα πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά το calciomercato.com, σημειώνοντας πως ο εκπρόσωπος της «τάξης του 2003» είναι πολύ δημοφιλής, εδώ και αρκετούς μήνες, στην ομάδα του Μιλάνο.

Στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως αυτό του του Εστέβ από τη Μονπελιέ, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και δε θέλουν να πιαστούν απροετοίμαστοι όταν ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage