Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι Ισπανοί για Ρεϊνιέρ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελεί μια ευκαιρία για να σώσει την καριέρα του»

Η νέα αναφορά των Ισπανών στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 21χρονο Βραζιλιάνο Ρεϊνιέρ Ζεσούς της Ρεάλ Μαδρίτης, το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο μετά από ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία.

Η ιστοσελίδα fichajes.net σημειώνει:  

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επένδυσε ένα σημαντικό ποσό 30 εκατομμυρίων ευρώ για την υπογραφή του, αλλά μέχρι στιγμής ο Ρεϊνιέρ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω απ’ αυτόν και δεδομένης της έλλειψης λεπτών και ευκαιριών στην πρώτη ομάδα, οι “μερένγκες” αναζητούν επιλογές για να του δώσουν μια διέξοδο, καταφέρνοντας να βρουν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει πρόταση. Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες της πρότασης δεν είναι ακόμη γνωστές, θα μπορούσε να αποτελεί μια ευκαιρία για τον παίκτη προκειμένου να βρει έναν νέο προορισμό και να ξεκινήσει εκ νέου την ποδοσφαιρική του καριέρα σε διαφορετικό περιβάλλον.

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να βρει μια κατάλληλη λύση για τον Ρεϊνιέρ, αφού δεν εντάσσεται στα σχέδια της ομάδας και δεδομένης της έλλειψης προσφορών αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρηθεί μια θετική περίπτωση ώστε να βγει  Βραζιλιάνος παίκτης από το αδιέξοδο και να δούμε πού θα καταλήξει να παίζει αυτή τη σεζόν».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage