Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ στα play-offs εξηγούν το γιατί τερμάτισε στην 4η θέση

Ο ΠΑΟΚ στα play-offs μπήκε έχοντας στην ειδική βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων 10 βαθμούς. Ολοκλήρωσε τα play-offs τέταρτος, ελλείψει… τέταρτου, με μόλις ένα κερδισμένο βαθμό από το σετ αγώνων με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, τον δευτεραθλητή Παναθηναϊκό και τον τρίτο στη βαθμολογία Ολυμπιακό.

Μηδέν βαθμούς στην Τούμπα! Ήττα από ΑΕΚ (0-1), ήττα από Παναθηναϊκό (1-2) και από Ολυμπιακό (0-1). Τέτοιο απολογισμό δεν μπορεί να το αντέξει το απαιτητικό και περήφανο κοινό του εξ ου και οι γνωστές αποδοκιμασίες στο φινάλε παρότι υπάρχει μπροστά ένας τελικός, ένας τίτλος.

Ο «Δικέφαλος» τερμάτισε δίκαια στην 4η θέση, μετά από πέντε χρόνια όπου η ομάδα τερμάτιζε στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, αλλά να με συμπαθάτε δεν έχει το τέταρτο μπάτζετ στην κατηγορία. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους του σχεδιασμού με πρώτο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Όλα αυτά τα χρόνια, καλώς ή κακώς, ο ΠΑΟΚ είναι ένα προσωποπαγές κλαμπ, όπου ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις. Και τώρα, προφανώς, είναι η ώρα να παρθούν γενναίες αποφάσεις, με επιλογές που θα στοχεύουν στην ποιότητα. Οι ποδοσφαιράνθρωποι πανηγύρισαν πέρσι όταν είδαν τόσα πολλά νεαρά παιδιά να μπαίνουν και να παίζουν, αλλά αυτή η γενναία προσπάθεια τώρα θέλει να στηριχθεί με μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών και όχι να καεί.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage