Ακολουθηστε μας

Backstage

Οδός «Άλκη Καμπανού»! Σε κλίμα συγκίνησης η νέα ονοματοδοσία της «Θ. Γαζή»

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της οδού από «Θ. Γαζή» σε οδό «Άλκη Καμπανού» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, σε δολοφονική ενέδρα, ένα στενό πάνω από το γήπεδο του Άρη.

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης και Μελίνα ήταν τα τραγικά πρόσωπα, καθώς βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του γιους του και ξπέσπασαν σε δάκρυα.

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ζέρβα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έκαναν τη τιμή στον Άλκη, να δώσουν το όνομα του Άλκη στην οδό. Η θυσία του Άλκη, ας αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας. Με λιγότερη βία, με καθόλου θύματα.Πριν από δύο εδβδομάδες ήρθα εδώ για πρώτη φορά. Τώρα είναι η δεύτερη φορά. Εϊναι πολύ δύσκολο για εμένα. Η αγάπη όλου του κόσμου, του Δήμου και όλων σας, μου δίνει κουράγιο. Σας ευχαριστώ όλους», δήλωσε ο Αριστείδης Καμπανός μετά τη λιτή εκδήλωση.

Παρόντες στην τελευτή ονοματοδοσίας ήταν ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Γιουτίκας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage