Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ σώζει ζωές στα Τέμπη!

Ένας ήρωας της ΕΜΑΚ που ανήκει στην αθλητική οικογένεια ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του «μάχη» στα Τέμπη για την εύρεση αγνοουμένων και τον απεγκλωβισμό τραυματιών στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών

Στο σημείο επιχειρούν άνθρωποι της Πυροσβεστικής, διασώστες και φυσικά άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπίσουν αγνοούμενους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, είναι νέα παιδιά.

Μέσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο Γιάννης Παπαγιαννάκης, ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, υπηρετεί στην ΕΜΑΚ και παράλληλα, είναι προπονητής του εφηβικού τμήματος πόλο του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν ήταν και πολίστας του «Δικέφαλου».

Ο φωτογράφος Λεωνίδας Τζέκας απαθανάτισε τον Γιάννη Παπαγιαννάκη συγκλονισμένο από τις εικόνες που αντίκρισε στα Τέμπη. Η φωτογραφία γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες χαρακτήρισαν «ήρωες» όσους επιχειρούν εκεί.

«Μέσα από τη θητεία μου στην ΕΜΑΚ έχω γίνει σκληρός, όμως εκείνη τη στιγμή είχα λυγίσει, ήταν η μυρωδιά, οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, τα συντρίμμια, αν δεν το δεις από κοντά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της τραγωδίας. Υπάρχουν άνθρωποι που απανθρακώθηκαν και δεν θα βρεθούν, μπορεί να βρεθούν οστά και από εξέταση του DNA να γίνει η ταυτοποίηση», υποστήριξε ο 49χρονος μιλώντας στο Gazzetta.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage