Ακολουθηστε μας

Backstage

O Aρης τιμά τις ομάδες του ’70 και του ’80! Oλοι στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στη Λαμία!

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξει τις πόρτες του και θα υποδεχθεί στο Κυριακάτικο ματς με τη Λαμία τις δόξες του παρελθόντος, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα φιλοξενήσει στις σουίτες και θα τιμήσει με τη σειρά του την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς και την ομάδα του ’80.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης: 

Η αύρα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 110α γενέθλια του Συλλόγου μας «σκεπάζει» ακόμη τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Την αισθανόμαστε ακόμη όλοι στην ατμόσφαιρα της πόλης…

Ήταν ένα διήμερο που μας πλημμύρισε με έντονα συναισθήματα, συναισθήματα αγάπης και υπερηφάνειας για την ομάδα μας.

Την Κυριακή (31/03), στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τιμήσει με τη σειρά του την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς και την ομάδα του ’80.

Οι ζωντανοί θρύλοι του ΑΡΗ μας είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη σουίτα του κ. Καρυπίδη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί τις δύο μεγάλες ομάδες του Συλλόγου μας, οι οποίες μας χάρισαν μεγάλες στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις στο παρελθόν.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ την Κυριακή στο «σπίτι» μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες δόξες της ιστορίας του ΑΡΗ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στα playoffs.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage