Ακολουθηστε μας

Backstage

Μεϊτέ: «Δεν έχω φτάσει ακόμη στο 100%, θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Ο Σουαλιό Μεϊτέ παραδέχθηκε πως ο ίδιος δεν έχει φτάσει ακόμη στα επίπεδα απόδοσης που επιθυμεί. Ο Γάλλος μέσος , μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού (2-1), στάθηκε στην ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους οι «ασπρόμαυροι», σημειώνοντας πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτά περισσότερη χημεία.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το παιχνίδι: «Το σημερινό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια συμπαγής και επιθετική ομάδα. Όλα τα παιχνίδια μας μέχρι σήμερα ήταν δύσκολα».

Για το ταμείο των τελευταίων παιχνιδιών: «Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Ο προπονητής κάνει ροτείσον ώστε να δέσουμε, κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερο. Εστιάζουμε στην ενότητα».

Για τη δική του εικόνα: «Γνωρίζω την ελληνική πραγματικότητα, έχω προσαρμοστεί εδώ. Παρόλα αυτά, δεν νιώθω ότι έχω φτάσει ακόμη στο 100%. Θέλω να βελτιωθώ περισσότερο».

Για το αν το διάστημα της διακοπής επηρεάσει την πρόσφατη φόρμα: «Εξαρτάται αν θα επηρεαστεί η ομάδα. Θα φύγουν οι διεθνείς, συνεπώς όσοι παραμείνουν εδώ είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τις τακτικές μας προπονήσεις με τον ίδιο ρυθμό».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage