Ακολουθηστε μας

Backstage

Μεγάλη ψυχή ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο «Σαλονικιός» επιστρέφει… Τι λέτε να καταπιαστούμε την ψυχάρα, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μετά τις… δεκαεπτά χιλιάδες ανακοινώσεις κατά της ΕΠΟ, του Μπαλτάκου, είπε να ασχοληθεί και με το ΟΑΚΑ. Γιατί, όχι;

Όπως είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη χρήση του ΟΑΚΑ (ένας Θεός ξέρει πως σωθήκαμε…) έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε δύσκολη θέση, καθώς είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη Λεωφόρο για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του.

Όμως, το γήπεδο της Λεωφόρου δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, πρέπει να γίνουν πολλά βελτιωτικά έργα γι’ αυτό και υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το «Γ. Καραϊσκάκης» στον Παναθηναϊκό ή ακόμα και στον ΠΑΟΚ εάν χρειαστεί, για ευρωπαϊκά παιχνίδια! Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας.

«Αν το χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ή και ο ΠΑΟΚ, εμείς εδώ είμαστε. Και το 2010 το είχαμε προτείνει για την ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μόνο που δεν έβαλαν τα κλάματα όσοι είχαν μείνει στην τηλεδιάσκεψη. Οχι, πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος, καιώς σε εκείνο το χρονικό σημείο της συνεδρίασης είχε αποχωρήσει από τη γραμμή του…

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage