Ακολουθηστε μας

Backstage

Μάνου Γκαρθία: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός για να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο»

Ο Μάνου Γκαρθία τραυματίστηκε στις 25 Ιανουαρίου στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μόλις τέσσερις μέρες μετά το εντυπωσιακό χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο. Ο Γκαρθία αποφάσισε να μην πάει ξανά στην πατρίδα του και εμπιστεύθηκε τον γιατρό του Άρη για την αρθροσκόπηση και πλέον θα συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στη Θεσσαλονίκη.

O «μαέστρος» του Άρη, με ανάρτησή του στα social media, μετά την επέμβαση ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη για τη στήριξη και το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, ενώ υποσχέθηκε ότι θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Μάνου Γκαρθία απευθύνθηκε στους φίλους του Άρη με μήνυμα στα αγγλικά, στα ισπανικά, αλλά και στα ελληνικά:

«Γεια σε όλους. Έπρεπε να μπω στο χειρουργείο για να ελέγξω και να απαλλαγώ από το πρόβλημα που αντιμετώπιζα όταν πίεζα δυνατά τον οργανισμό μου στον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο.

Χάρη στον σύλλογο και στην ομάδα του Δρ, Ιωάννη Χρίστου που το έκανε εύκολο για εμάς, στις επόμενες εβδομάδες (4-6 εβδομάδες) πιστεύουμε ότι θα επιστρέψω για να βοηθήσω επιτέλους τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Ήταν μία δύσκολη στιγμή, πραγματικά μεγάλο διάστημα μακριά από την μπάλα και από αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο, αλλά ευτυχώς τελειώνει.

Αγαπώ το να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το διάστημα θα με κάνει καλύτερο παίκτη. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά έτσι ώστε να σας δω όλους και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μαζί το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage