Ακολουθηστε μας

Backstage

Ήταν σίγουρο! Ο Aχιλλέας Μπέος δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη για το ματς στον Βόλο

Δεν είχε κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα έδινε εισιτήρια στον Άρη για τους φιλάθλους του, στο Κυριακάτικο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Η κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και τον κόσμο καλά κρατεί και απλά επιβεβαιώθηκε η απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Κυριακή 23/4, {Πανθεσσαλικό).

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ
Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 2 εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 14 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage