Ακολουθηστε μας

Backstage

Η Νίκη Ξάνθου αγόρασε τα παπούτσια του Τεντόγλου για να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία!

Η Oλυμπιονίκης και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο μήκος, Νίκη Ξάνθου με μία απίστευτη κίνηση αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας αγόρασε τα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου που είχαν μπει σε πλειστηριασμό, για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Οι διαδικασίες έγιναν άμεσα και μέσω του ΣΕΓΑΣ το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη Νίκη Ξάνθου, αλλά και από ελληνική εταιρεία τροφίμων, βρίσκεται ήδη σε λογαριασμό που υπέδειξε το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Η Νίκη Ξάνθου δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Ο σεισμός στην Τουρκία συγκίνησε όλους τους Έλληνες κι εμένα προσωπικά. Βλέποντας τις σκηνές τις πρώτες μέρες με τους απεγκλωβισμένους ανθρώπους από τα ερείπια μου ήρθε η επιθυμία να βοηθήσω πιο ενεργά. Σαν από μηχανής Θεός, ο Μίλτος μετά τη γνωστή φασαρία με τα παπούτσια του και το άλμα στα 8,40μ., που δεν αναγνωρίστηκε ανακοίνωσε μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι την συγκινητική τους ιδέα να διαθέσουν τα παπούτσια για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα παιδιά της Τουρκίας.

Ως πρώην αθλήτρια του Πομάσκι, αλλά και ως άνθρωπος που καταλαβαίνει πόσο μεγάλος αθλητής και όχι μόνο είναι ο Μίλτος μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι θα ήθελα να πάρω εγώ τα παπούτσια και να δώσω τα χρήματα που επιθυμούν για τους σεισμόπληκτους. Ιδέα που έγινε άμεσα αποδεκτή».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage