Ακολουθηστε μας

Backstage

Η ΕΠΟ ζητάει να γίνει στην Κύπρο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) μετέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (7/5) πως η ΕΠΟ απέστειλε εκ νέου αίτημα για διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο.

Το συγκεκριμένο σενάριο επέστρεψε στο προσκήνιο ως σοβαρό ενδεχόμενο ώστε ο… ταλαιπωρημένος και… πολυταξιδεμένος  τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει στην Κύπρο, λύση που είχε εξεταστεί και παλαιότερα όταν τέθηκε επί τάπητος να «φιλοξενηθεί» στο ΓΣΠ της Λευκωσίας χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Παράλληλα αναφέρεται πως η Κυπριακή Ομοσπονδία δεν έχει αντίρρηση εφόσον και η αστυνομία, που είναι ενήμερη, πει το «ΟΚ», ενώ ως ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού αναφέρθηκε η 18η ή η 19 Μαΐου (στις 24/5 θα γίνει ο αντίστοιχος κυπριακός, στις 21/5 οι ελληνικές βουλευτικές εκλογές).

Πάντως, η κυπριακή Αστυνομία δεν έχει λάβει καμία επίσημη ή ανεπίσημη… κρούση μέχρι στιγμής για τον τελικό, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους ανθρώπους της, που έμαθαν μέσω των media πως η ΕΠΟ θέλει να κάνει τον τελικό στην Κύπρο. Ασχέτως αυτού η κυπριακή Αστυνομία είχε αρνηθεί το να γίνει ο τελικός την προηγούμενη φορά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage