Ακολουθηστε μας

Backstage

Η επίσκεψη του Έκονγκ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και η στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας,

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του προσφέροντας ένα μέρος των χρημάτων που εισπράττει από το ποδόσφαιρο για κοινωνικές δράσεις για την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή και σε ανθρώπους στη Νιγηρία που λαμβάνουν θεραπεία κατά των παραμελημένων τροπικών ασθενειών.

Σ’ όλους όσοι γνωρίζουν το παρελθόν και τις ευαισθησίες του δεν προκάλεσε έκπληξη η πρόσφατη επίσκεψη στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν απίστευτο το ότι σας συνάντησα. Βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, ανυπομονώ να σας βοηθήσω», ανέφερε ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της συνάντησης, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τις δράσεις του ΕΕΣ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερυθρός Σταυρός:

«Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, William Troost Ekong, επισκέφθηκε με δική του πρωτοβουλία τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να συμβάλλει στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και να στηρίξει συνολικά το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνέχεια ο William Troost Ekong ενημερώθηκε διεξοδικά για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης, ενώ στην περιήγησή του, στους χώρους συλλογής και διαλογής των ειδών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε την ανάρτηση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ:

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage