Ακολουθηστε μας

Backstage

Επίθεση Δ. Γιαννακόπουλου σε Αυγενάκη: «Καραγκιοζάκο, γιουσουφάκι του γαύρου…»!

Επίθεση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψει τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου.

Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι με τη νοθεία που έκανες στις εσωτερικές εκλογές… Εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο, ε γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12, 14 και 16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο», είπε στα πρώτα stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με.

Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Κ@ρ@γκιοζάκο, ε κ@ρ@γκιοζάκο. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου, το ‘πιασες;», πρόσθεσε και συνέχισε την «επίθεση»:

«Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις…

Εγώ δε ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν».

Λίγη ώρα νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε προβεί σε δηλώσεις σχετικά με τις απαιτήσεις του αφεντικού των “πρασίνων” σχετικά με τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», υποστήριξε.

«Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τι κάνει στα κοινωνικά δίκτυα», τόνισε.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage