Ακολουθηστε μας

Backstage

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Νόριτς για την ημέρα ψυχικής υγείας! (vid)

Εστιάζοντας στην σημερινή παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας η Νόριτς δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο και προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να φροντίζουν πάντα τους δίπλα τους.

Η ιστορία είναι απλή. Διαδραματίζεται στο «Carrow Road», την έδρα των «Καναρινιών». Δύο άνδρες συναντιούνται στο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Βιώνουν με διαφορετικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στον αγώνα και όπως διακρίνεται στο βίντεο ο ένας από τους δύο είναι περισσότερο ευδιάθετος και ομιλητικός από τον διπλανό του.

Αμέσως γυρίζει και Τον ρωτά πώς είναι, αστειεύεται με τα κακώς κείμενα της ομάδας, λέγοντάς του, πως ελπίζει τα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου να πηγαίνουν καλύτερα.

«Κάποια στιγμή μπορεί να είναι φανερό ότι κάποιος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στη μέση του βίντεο. «Aλλά μερικές φορές τα σημάδια είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν»!

Το ακόλουθο βίντεο πραγματεύεται θέματα ψυχικής υγείας και αυτοκτονίας που μπορεί να είναι ανησυχητικά για ορισμένους θεατές.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage