Ακολουθηστε μας

Backstage

Χριστοδουλόπουλος: «Nα νιώσω ξανά το Βικελίδης καυτό»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απηύθυνε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό σχολίασε αρχικά: «Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αυτό που εξέλαβα απευθείας, είναι ότι επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεται μέσα σε αυτά, οπότε ξέρω τι λέω. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι δεν θέλω να προχωρήσω σε κάποια ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό»
Και πρόσθεσε:

«Θέλω, όμως, να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Βλέποντας τα αποδυτήρια μας και καταλαβαίνοντας σε ποια κατάσταση είναι οι συμπαίκτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί τη θέλουμε όλοι! Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω, λοιπόν, να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Προσωπικά, όμως, θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage