Ακολουθηστε μας

Backstage

Χαμός στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Σκέψεις να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Copa Libertadores

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο Ρίο ντε Τζανέιρο με απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Φλουμινένσε και της Μπόκα στις παραλίες της Κοπακαμπάνα και άλλα μέρη της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Οι οπαδοί της «Φλου» είναι αποφασισμένοι να… υπερασπιστούν τα εδάφη τους από κάθε Αργεντινό, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με είδηση που μετέδωσε το «ESPN» της Αργεντινής, η προσέλευση των οπαδών της Μπόκα στη Βραζιλία θα φτάσει σε ακραία επίπεδα.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ περίπου 100.000 οπαδοί της Μπόκα αναμένεται να βρεθούν στο Ρίο το Σάββατο (4/11), ημέρα του τελικού για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη, η αστυνομία προσπαθεί ακόμα και με χρήση πλαστικών σφαιρών να καταστείλλει τα επεισόδια και συλλαμβάνει Αργεντινούς, που προσπαθούν να προφυλαχτούν στις παραλίες της Κοπακαμπάνα, ενώ ο πρέσβης της Αργεντινής έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι συνομιλεί με αξιωματούχους της Βραζιλίας για να βρεθεί τρόπος να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το σκηνικό τρόμου.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, η CONMEBOL σκέφτεται να πάρει ένα ισχυρό μέτρο για τον τελικό του Σαββάτου (04/11). Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN Martin Souto, η Συνομοσπονδία σκέφτεται να διοργανώσει τον τελικό «κεκλεισμένων των θυρών».

Η ομοσπονδία απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον αναστείλει ή να τον μεταφέρει σε άλλο γήπεδο, όπως συνέβη το 2018 με τη μονομαχία μεταξύ Μπόκα και Ρίβερ που έγινε στη Μαδρίτη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage