Ακολουθηστε μας

Backstage

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα στην πόλη του Σπλιτ και στο «Πόλιουντ»

Από το πρωί της Πέμπτης η αστυνομία του Σπλιτ βρίσκεται σε επιφυλακή, έτοιμη για όλα τα σενάρια, αλλά πάνω απ’ όλα έτοιμη να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων όσων φτάνουν στην πόλη για τον αγώνα Χάιντουκ – ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Πόλιουντ». Και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όλη την ημέρα πριν τον αγώνα. Σαφώς, όλοι έχουν επηρεαστεί από τα γεγονότα της Αθήνας, αν και, πρέπει να τονιστεί, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα εμφανιστούν στο Σπλιτ.

Οι Κροάτες με δεκάδες αστυνομικούς μέσα κι έξω από το γήπεδο και σ’ ολόκληρη την πόλη έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Σπλιτ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Την ημέρα του αγώνα, περιμένουμε μεγάλο αριθμό φιλάθλων στην περιοχή της πόλης του Σπλιτ, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της επαρχίας Σπλιτ-Δαλματίας, γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να τηλεφωνήσουν άμεσα η αστυνομία στον αριθμό 192 αν δει ομάδες ατόμων που συμπεριφέρονται παράνομα ή που μπορεί να συμπεριφέρονται παράνομα.

Οι είσοδοι στο γήπεδο θα είναι ανοιχτές από τις 18:30 (σ.σ τοπική ώρα). Ενόψει των ελέγχων που θα διενεργηθούν από την υπηρεσία ασφαλείας, καλούμε τους θεατές να προσέλθουν νωρίς για να αποφύγουν μποτιλιαρίσματα και αναμονή στις εισόδους και όλα αυτά για να πάρουν τις θέσεις τους έγκαιρα και χωρίς βιασύνη.

Εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή των επισκεπτών που έχουν εισιτήρια για τη ΔΥΤΙΚΗ κερκίδα να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, Συγκεκριμένα, στον τελευταίο αγώνα (Χάιντουκ – Ριέκα) παρατηρήσαμε ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών που έχουν εισιτήρια για τη δυτική κερκίδα του γηπέδου, καταφθάνει μέσα σε μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο. Με δεδομένο ότι στο δυτικό μέρος του γηπέδου εισέρχονται 10.400 επισκέπτες, υπάρχει πιθανότητα να μην εισέλθουν όλοι μέχρι την έναρξη του αγώνα εάν δεν προσέλθουν στην ώρα τους. Ως εκ τούτου, καλούμε τους φιλάθλους να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι είσοδοι είναι ανοιχτές ακόμη και δυόμιση ώρες πριν την έναρξη και φτάνουν στην ώρα τους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage