Ακολουθηστε μας

Backstage

Αποκαλύψεις Λουτσέσκου για τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στο νταμπλ του 2019 (vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αποδεικνύεται μέσα από την εξιστόρηση της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ την σεζόν 2018-19, στο βιβλίο «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK», του Κώστα Βασιλόπουλου, που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/11) σε μια λαμπρη τελετή στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, είχε στήσει έναν μηχανισμό γύρω από την ομάδα με όλους τους ανθρώπους να δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία, λοιπόν, όλα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια της παρουσίασης για τον άνθρωπο Σαββίδη, για τον πρόεδρο Σαββίδη, για τον γιο του, Γιώργη, για το ρόλο που έπαιξαν στην κατάκτηση του νταμπλ και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Είπε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Όλο το μερίδιο αυτής της τεράστιας επιτυχίας ανήκει στον κ. Σαββίδη, γιατί έβαλε ψυχή στον ΠΑΟΚ, ήταν πάνω απ’ όλους, μας πίεσε με στόχο να πάρει το καλύτερο κομμάτι μας. Μας μετέδωσε τη μεγάλη του φλόγα, την επιθυμία, να κατακτήσει πραγματικά σημαντικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι που δούλεψαν γι’ αυτά τα δύο νταμπλ που κατακτήσαμε την διετία 2017-2019, γιατί δύο είναι, απλώς το ένα πρωτάθλημα το κατακτήσαμε στο γήπεδο, αλλά κλάπηκε έξω από αυτό με τους τρόπους που όλοι γνωρίζουν. Όλοι οι άνθρωποι που υπήρχαν γύρω από την ομάδα δούλευαν προς την κατεύθυνση που όρισε ο κ. Σαββίδης.

Ξέρω ότι επιτυχία στα ομαδικά σπορ δεν είναι μόνο ενός ανθρώπου, αλλά αν θα έπρεπε να δώσουμε το όνομα σε κάποιον που τα έδωσε όλα εκείνη την περίοδο, για όσα κατακτήσαμε, για το πως δουλέψαμε, για τη γενικότερη βελτίωση και πρόοδο του ΠΑΟΚ, την άνοδό του στο επίπεδο των ομάδων που μάχονται για τίτλους, αυτό το όνομα είναι του κ. Ιβάν Σαββίδη. Προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Μου σκληραγώγησε τη νοοτροπία, με έκανε έναν “μαχητή” και χωρίς καμία αμφιβολία με έκανε καλύτερο προπονητή».

Το σωστό βέβαια είναι να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές γιατί στο τέλος της ημέρας αυτοί έμπαιναν στο γήπεδο. Θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος την πρώτη δύσκολη περίοδο της προσαρμογής μου στον ΠΑΟΚ, όταν υπήρχαν αντιδράσεις, ήταν πάντοτε δίπλα, τον ένιωθα δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που πέρασαν τον πρώτο χρόνο. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσαρόβα, τον Παντελή Κωνσταντινιδη, τον Κυριάκο Κυριάκο, γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί με αγάπη.

Και τέλος πρέπει να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, το ιατρείο, τους ανθρώπους που είναι στην κουζίνα, που ετοιμάζουν τον αγωνιστικό χώρο γιατί όλα τα κομμάτια θα πρέπει να είναι ενωμένα και να νιώθεις την θετική αύρα από τους συνεργάτες σου».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage