Ακολουθηστε μας

Backstage

Επιμένει η Άιντραχτ για Κουλιεράκη παρά το τριπλό «όχι» του ΠΑΟΚ

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε προτάσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Μόνο που οι Γερμανοί όχι μόνο δεν έχουν κάνει πίσω, αλλά είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για να αποκτήσουν τον 20χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γερμανία, η Άιντραχτ έχει επανέλθει με μια πολύ μεγάλη πρόταση και προσφέρει συνολικά 11,5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, που με το ποσοστό μεταπώλησης θα φτάσει τα 13,5 εκατομμύρια ευρώ!

Στην πρώτη πρόταση που έκαναν και απορρίφθηκε, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραχωρηθεί ο Κουλιεράκης τον Ιανουάριο και η όποια συζήτηση θα αφορούσε το καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί είναι σύμφωνοι μ΄ αυτό τον όρο και η πρόταση που κατέθεσαν στον ΠΑΟΚ, πέρα από τα συνολικά 13,5 εκατομμύρια, προβλέπει ότι θα αφήσουν τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο και θα τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και για τον Κουλιεράκη η πρότασή τους είναι μεγάλη, ο 20χρονος αμυντικός σίγουρα βρίσκει ελκυστικό το ενδεχόμενο να παίξει σε μια καλή ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, χωρίς να έχει ασκήσει σε καμιά περίπτωση οποιαδήποτε πίεση, γνωρίζοντας βέβαια ότι όταν έρθει η ώρα, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός.

ΠΗΓΗ: FORZA

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage