Ακολουθηστε μας

Backstage

«90 λεπτά ΦΩΝΗ και ΠΑΘΟΣ, προστατεύουμε την ομαδάρα μας»!

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» έγραψε ιστορία στη ρεβάνς με τη Χάιντουκ ως ο πραγματικός 12ος παίκτης της ομάδας και ετοιμάζονται να το επαναλάβουν και στον αυριανό (31/8) «τελικό» με τη Χαρτς.

Ο κίνδυνος τιμωρίας του γηπέδου υφίσταται, το μήνυμα της UEFA είναι ξεκάθαρο προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που με τη σειρά τους έχουν φροντίσει να το επικοινωνήσουν, έτσι όπως πρέπει, προς τον κόσμο που θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στις κερκίδες της Τούμπας.

Ανάλογο είναι και το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών, που μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, ξεκαθάρισαν ότι θα σταθούν δίπλα στην ομάδα «90 λεπτά με ΦΩΝΗ και ΠΑΘΟΣ».

«Πέμπτη 31/08/2023, ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥΜΠΑΣ…

ΛΑΟΣ και ΟΜΑΔΑ γινόμαστε ένα… 90 λεπτά ΦΩΝΗ και ΠΑΘΟΣ.

Ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα να προστατεύουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!!!», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι του «Δικεφάλου».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι…»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επίσης, απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας επισημαίνοντας τους κινδύνους, που υπάρχουν για πιθανή τιμωρία της Τούμπας από την UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

«Συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών αύριο στην Τούμπα, πως ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας παραμένει υπαρκτός.

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage