Ακολουθηστε μας

Sports

Βόλεϊ: Σπουδαία ενίσχυση με τον Κουβανό πασαδόρο Αντριαν Γκόιντε (video)

Ο Αρης έκανε τη μεγάλη κίνηση στο ανδρικό Βόλεϊ, καθώς απέκτησε τον διεθνή Κουβανό πασαδόρο Αντριαν Γκόιντε, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Adrián Goide Arredondo γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1998, στη Κούβα και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από τη Sancti Spíritus τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Τα επόμενα δυο χρόνια έγινε κάτοικος Αργεντινής και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Gigantes del Sur. Τη χρονιά 2020-2021 έκανε τη θητεία του στην τούρκικη Haliliye Belediye Spor, ενώ το 2021-2022 ξανα επέστρεψε Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα για λογαριασμό της βραζιλιάνικης Brasília Vôlei  όπου και αγωνίστηκε και την επόμενη χρονιά. 

Τη φετινή χρονιά και μέχρι να έρθει στην ομάδα μας, ο Adrián Goide προπονούταν καθημερινά με την Εθνική ομάδα της Κουβάς.

Σημειώνεται ότι την χρονιά 2017 αναδείχτηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος στο Pan American Cup U21 με την Εθνική ομάδα της Κούβας, ενώ τη χρονιά 2022 αναδείχθηκε και πάλι με τα χρώματα της Κούβας ως ο καλύτερος πασαδόρος στο NORCECA Pan American Cup Final Six. 

Το 2016 συμμετείχε επίσης στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες με τη χώρα του. 

Μετά την έναρξη της συμφωνίας με το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ, ο Adrián Goide δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΑΡΗΣ. Να δουλέψουμε σκληρά για να γυρίσει ο ΑΡΗΣ στην Α1. Δε θα πω πολλά, να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα και να μαχόμαστε για τη νίκη.»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports