Ακολουθηστε μας

Sports

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: «Αέρας» στον τελικό ο σπουδαίος Μίλτος Τεντόγλου (vid)

Με το πρώτο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου έκλεισε θέση για τον τελικό, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Ο κάτοχος του τίτλου ξεμπέρδεψε πολύ σύντομα με την «τυπική διαδικασία» του προκριματικού και με 8.14μ, με αρνητικό άνεμο -1.3, έκλεισε θέση για τελικό χωρίς κόπο.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 21:06.

«Η πλατφόρμα είναι αρκετά καλή, δεν το περίμενα. Είναι σίγουρα για μεγάλες επιδόσεις. Εγώ δεν είμαι φαν αυτού του στυλ, ακόμα και καλά να πηδήξω πάλι δεν θα μου αρέσει όσο το κανονικό στάδιο. Για μένα όσο πιο σκληρό τόσο πιο καλό. Είναι καλοφτιαγμένο πάντως σίγουρα και θα γίνει ωραίος αγώνας αύριο.

Εγώ μπήκα σβηστά, ο Φουρλάνι μπήκε σβηστά, ο Εχάμερ όμως μπήκε όλα μέσα. Μου το είπε κιόλας, γιατί μιλήσαμε. Και έχει δίκιο γιατί μου λέει σε τέτοιους διαδρόμους δεν μπορείς να βάλεις το 70% γιατί πολλές φορές μπορεί να μη σε πετάξει, μπορεί να σε πετάξει μόνο προς τα πάνω. Και έχει δίκιο.

Πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε τον καλύτερο τελικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Αίσθηση για την επίδοση μου έχω μίνιμουμ 8.40μ, το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Έτσι όπως το είδα σήμερα δηλαδή. Μάξιμουμ… δεν ξέρω. Δεν μπορώ να τα βρω αυτά», δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μιλώντας στο Gazzetta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEGAS (@segas.gr)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports