Ακολουθηστε μας

Life

Συγκλονιστικό: Πατέρας ανανέωσε στον Αρη τη συνδρομή του γιου του που «έφυγε» στα Τέμπτη

O Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο πολύνεκρο φονικό δυστύχημα στα Τέμπη πριν από έναν χρόνο, ανανέωσε στα γραφεία του ΑΣ Αρης τη συνδρομή του γιου του…

Η ανάρτηση που έκανε ο υπεύθυνος για τις εγγραφές μελών του ΑΣ Άρης, Χρήστος Βλάχος: 

«Ο αδερφός μας και ενεργό μέλος του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ Παύλος Ασλανίδης προσήλθε σήμερα στο τμήμα του λαού του ΑΡΗ, στο τμήμα μελών του ΑΣ, για να ανανεώσει την συνδρομή του γιου του Δημήτρη που παρακολουθεί την Αρειανάρα από ψηλά, μαζί με τον Άλκη και πολλά άλλα αδέρφια μας, όλοι μαζί μια αγκαλιά…

Ο Δημήτρης ένα απλό σιδηροδρομικό ταξίδι κίνησε να κάνει, ως δραστήριο παιδί, γεμάτο όνειρα, φιλοδοξίες, σχέδια και πολλές ανοιχτές αγκαλιές να τον περιμένουν.

Ο Παύλος με την πράξη του μας θυμίζει πολλά, πρέπει να μας θυμίζει πολλά, οφείλουμε να μας θυμίζει πολλά, όλα αυτά που έχουν αξία, όλα αυτά που είναι διαχρονικά, όλα αυτά τα οποία τραγουδάμε αγκαλιασμένοι σε ένα κίτρινο πέταλο.

Παύλε, ξέρεις εσύ. Δύναμη αδερφέ και κουράγια για τον Γολγοθά που περνάς και έχεις δρόμο ακόμη… Μακάρι ο ΑΡΗΣ να σου δίνει σταλαγματιές δροσιάς στη φωτιά που σε σιγοκαίει».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life