Ακολουθηστε μας

Life

Στη μνήμη του Αλκη Καμπανού – Ας γίνει λεωφόρος το μονοπάτι της οπαδικής κουλτούρας

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη λίγες ημέρες πριν την 1η Φεβρουαρίου ενημερώνει για τις δράσεις που έχει προγραμματίσει:

1. Το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 00.19 της 1ης Φεβρουαρίου, η Δομή θα πραγματοποιήσει μία συμβολική κίνηση στο σημείο της δολοφονίας του ΆλκηΚαμπανού, όπου θα ανάψουμε 19 κεριά και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

2. Στις 17.00 της 1ης Φεβρουαρίου κατόπιν πρότασης της Δομής και της άμεσης ανταπόκρισης των παιδιών και των γονιών τους, ο μικρός Γιάννης, ο μικρός Λέανδρος και ο μικρός Σπύρος, παιδιά με αναπηρία και τεράστιο σθένος, φίλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, φορώντας τα διακριτικά των ομάδων, αλλά και η μικρή Μάγια θα αφήσουν συμβολικά στο σημείο της δολοφονίας από ένα λουλούδι, στέλνοντας μήνυμα αθλητικού πνεύματος, συνύπαρξης των χρωμάτων και συμπερίληψης.

3. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας της 1ης Φεβρουαρίου θα εγκαταστήσει, στο σημείο της δολοφονίας, ένα banner με σύνθημα ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ και καλεί (στα πλαίσια της 1ης Φεβρουαρίου ως, άτυπης ακόμη, Πανελλήνιας ημέρας Φιλάθλου/Οπαδού) φιλάθλους και οπαδούς διαφορετικών ομάδων να φωτογραφηθούν εκεί μαζί, φορώντας τα χρώματα των ομάδων τους και να στείλουν τις φωτογραφίες στο email: info@inthenameofalkis.com, ή με μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook ή Instagram, έτσι ώστε να γίνει η ανάρτηση από τη Δομή όλων αυτών των φωτογραφιών με σκοπό τη δημιουργία ενός κύματος ενσυναίσθησης και συνύπαρξης των χρωμάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, να συμμετάσχουν σε όποια δράση μπορούν. Επίσης θα θέλαμε τα μέλη της Δομής που έχουν μπλουζάκια της Δομής να τα φορέσουν και να έρθουν με αυτά στις 2 δράσεις στο σημείο της δολοφονίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ να γίνουν αρωγοί και να μας δώσουν το βήμα, έτσι ώστε η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη, μία οργάνωση Εθελοντών που προήλθε από την Κοινωνία των Πολιτών να μπορέσει να επικοινωνήσει στη βάση της κοινωνίας τις δράσεις και ενέργειες της. Ενέργειες που αποσκοπούν στο να μετατρέψουν το μονοπάτι της ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ που χαράσσουμε, σε λεωφόρο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life