Ακολουθηστε μας

Life

Στη μάχη με τις φλόγες οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού

Ο Έβρος στην Αλεξανδρούπολη κι άλλες περιοχές, αλλά και η Ροδόπη φλέγονται εδώ και μέρες και στη μάχη της κατάσβεσης έχουν μπει όλοι ανεξαιρέτως. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού άφησαν τα παπούτσια με τις τάπες και τις μπάλες, φόρεσαν μάσκες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα, μέσω ανάρτησης στο instagram, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσέφερε εθελοντική εργασία στα μέτωπα της φωτιάς, όπου υπήρχε ανάγκη.

Η ανάρτηση του Πανθρακικού:

«Ο Πανθρακικός και οι ποδοσφαιριστές του στο πλευρό της Κοινωνίας.

Ο Πανθρακικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ροδόπης και αυτό επεκτείνεται εκτός του ποδοσφαιρικού τομέα και στο κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινωνίας της Ροδόπης προσφέροντας εθελοντική εργασία ώστε να συμβάλουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αποστολίδης αμέσως προσέφερε εκ μέρους του συλλόγου μας πολλές 24αδες νερό για τους ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές μας, όπως ενδεικτικά δείχνουν οι φωτογραφίες (σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε όλες τις περιοχές που υπήρχε ανάγκη) ήταν παρόντες στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.

Θα λέγαμε πως για όλους μας αυτό ήταν το πρώτο γκολ της σεζόν και η πρώτη νίκη!

Γιατί είμαστε Θρακιώτες, ζούμε στη Ροδόπη, επενδύουμε τη ζωή μας σε αυτόν τον τόπο και θα παλεύουμε μια ζωή για την πρόοδο, την ευημερία και την προστασία των ανθρώπων, των περιουσιών και της γης μας, των προγόνων και των απογόνων μας!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life